Виставка Аліси Шиманської «Живе життя»

Сьогодні у Фортечній галереї «Бастіон» відбулося відкриття першої персональної виставки художніх робіт Аліси Шиманської. Художниця займається творчістю порівняно недовго, але наполегливо шукає свою творчу дорогу та працює над індивідуальним мистецьким стилем. Вона творить у стилі натуралізм у різних жанрах – портрет, флористика, натюрморт. Авторка також створює сюжетно-тематичні картини та інші композиції.

Пані Аліса не має професійної художньої освіти, але її роботи виконані на високому мистецькому рівні. Вона вдало вибудовує композицію картин та знаходить ефектні поєднання кольорів на палітрі. На думку пані Аліси, творчі здібності передалися їй по спадковості. Її дідусь – відомий на Прикарпатті архітектор, «батько гуцульської архітектури» Іван Боднарук, автор етнічної будівлі ресторану «Гуцульщина» в м. Яремче.

Лише за перший рік своєї творчості художниця створила понад 40 картин. Цього року авторка також стала призеркою Міжнародного конкурсу «Golden Time» у Канаді – три її картини зайняли перше місце. Дві роботи з цих трьох представлені на новій виставці у Фортечній галереї «Бастіон», а вся експозиція складається з дванадцяти картин. Назва виставки «Живе життя» вибрана не випадково, адже кожна робота художниці є оспівуванням життя у всіх його проявах.

Запрошуємо!

17.07.2020