Виставка творчих робіт «Очима розвідки»

Сьогодні в нашій галереї відкрилася невеличка виставка творчих робіт Анни Кузьмак. Авторка представила серію картин «Очима розвідки». Ці картини написані у стилі, наближеному до фотореалізму.

Кожне полотно малювалося за реальними скрінами аеророзвідників, тому в глядача є унікальна можливість побачити те, що бачать щодня наші Захисники. В об'єктивах безпілотників – ворожі позиції та техніка, краса нашої землі, дивовижні природні явища. 

Анна Кузьмак (творчий псевдонім Anna Mexx ART) – художниця, дизайнерка, волонтерка. Її чоловік у перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав ЗСУ, а вона обрала шлях волонтера. Поїздки на фронт переплелися з організацією зборів на закупівлю необхідних речей для фронту.

З кожним днем акумулювати кошти ставало дедалі важче, тоді авторка й спробувала збирати кошти на ЗСУ за допомогою свого вміння малювати. Першими «полотнами» були відпрацьовані гільзи та тубуси від снарядів, які вона привозила з поїздок на передову. Розписані артефакти війни реалізовувались на благодійних аукціонах, ставали призами за найбільший донат на збір.

Роботи можна придбати. Всі кошти від продажу картин будуть спрямовані на потреби наших Захисників.

Запрошуємо до перегляду виставки! 

11.04.2024