Виставка «Крила» Роксолани Попадинець

В суботу, 3 жовтня, у галереї «Арт на Мур» відбулося офіційне представлення публіці виставки «Крила» Роксолани Попадинець. Це перша персональна виставка авторки.

Як зазначає пані Роксолана, на її картинах крила виглядають саме так, як у її уяві. На створення першого твору авторку надихнув чоловік, в якого з’явилася ідея прикрасити такою картиною помешкання.  Сірі крила були створені для перенесення цього зображення на одяг, у такій футболці й справді відчуваєш себе вільнішим і по-особливому піднесеним. Рожеві крила створювалися для дівчат і жінок, адже у душі кожної жінки живе казкова фея. І завершають цю серію картин «крила-щит», які асоціюються з захистом, упевненістю і спокоєм.

«Крила для мене – це символ злету, висоти, неймовірних можливостей без обмежень, – розповідає авторка виставки. –  Це можливість бути вільною від усіх обставин і перебувати поза межами реального. Є люди, які літали уві сні, і в дитинстві мріяли політати. Творчість дає нам можливість хоча б частково продовжити цей чарівний період мрій і казкових фантазій. Я вірю, що в кожного з нас є свої невидимі крила. І якщо ти хочеш їх підсилити, спробуй одягнути ... і піднятися вгору».

Роксолана Попадинець народилася 16 грудня 1981 року. Картини почала писати під час другої вагітності, а сюжети деяких з них приходили до неї вві сні. Авторка не продає свої твори, але охочих їх придбати було багато, тому вона почала переносити зображення на тканину. Так з’явилися декоративні подушки, шалики, та «крилаті» футболки. На сьогодні авторка створила такі серії картин: «Крила», «Ангели», «Дівчатка», «Енергетичні центри», «Метелики», «Танцівниці», «Дівчина-море».  

Запрошуємо на виставку!

05.10.2020