Нова крамниця

У нашій галереї запрацювала нова крамниця «Я – козачка», де представлений широкий асортимент вишитих суконь і сорочок.

Ще кілька років тому вишиванки чи вишиті сукні були в гардеробі далеко не у всіх і вважалися одягом для особливих нагод. Але зараз вишиті сорочки стали настільки популярними, що їх стали носити з усім: від спідниці та каблуків до джинсів і кедів. Це повсякденний, діловий, святковий, романтичний та просто гарний одяг, який підходить усім.

Кожен з варіантів, запропонований крамницею «Я – козачка», має свої унікальні риси, тому можна придбати обнову не лише собі, а й рідним і близьким. Тим паче, що кожен виріб ще й ручної роботи — це характерна особливість представленої продукції. Кожна майстриня, працюючи над сорочкою чи сукнею, вкладає у свою роботу душу і весь свій талант.

На сьогоднішній день кожен такий виріб — це не просто розшита візерунками сорочка чи сукня. Це спосіб вираження польоту творчих фантазій майстрів, який перетворює звичайний одяг на витвір народного мистецтва. І чого тільки вони не придумують: різнобарвні орнаменти, троянди, маки, калина, соняшники та ще багато всього цікавого й оригінального.

Запрошуємо вас відвідати крамницю і обрати для себе річ, яка буде вам до лиця і до душі.

28.07.2023