Колективна виставка «Я малюю світ»

Вчора в нашій галереї відкрилася виставка трьох мега-творчих подруг – івано-франківчанки Анни Кузьмак, киянки Станіслави Вакули і киянки Юлії Коршак (творчий псевдонім – Юлайла Грейс Лару).

Художниці познайомилися під час волонтерської роботи і вирішили продовжити спільну діяльність на творчій ниві. Анна Кузьмак представила поезію на полотні, Станіслава Вакула – абстракції, а Юлайла Грейс Лару – картини з зображеннями тварин на замші та оксамиті.

Анна Кузьмак виросла у маленькому селі на Львівщині, а нині проживає в Івано-Франківську. Вона економіст та юрист за освітою, оперативник Національної поліції в минулому, волонтер та художник- ілюстратор – за фахом і покликанням серця. Анна працює у кількох напрямках: створює графічні ілюстрації, дизайн рекламної продукції та одягу , а також пише картини акрилом.

Наступна учасниця виставки – Юлайла Грейс Лару – відома не лише в Україні, адже її картини успішно продаються за кордоном. Свої картини вона пише акриловими фарбами на екозамші та оксамиті. Її роботи – це оригінальне поєднання кольору, сюжету та текстури поверхні.

Ще одна художниця, що бере участь у виставці, – Станіслава Вакула. Вона є випускницею Київського національного університету культури та мистецтв. Станіслава малює давно і з часом відчула, що хоче бути ближче до полотна, тож почала писати пальцями. «Після довгих років пошуку своєї індивідуальності, руки почали малювати кола. У цих колах можна побачити все: нескінченність, круги по воді, красу зоряних кругів, мандали, відчути стан гіпнозу та багато іншого. Усе наше життя йде по колу і являє собою фундамент езотеричного світу!» – розповідає авторка.

Роботи можна придбати. Частина коштів від продажу буде спрямована на купівлю дрона для ЗСУ.

Запрошуємо до перегляду виставки!
 

15.08.2023