Заморожений йогурт у кав'ярні "Milk&Pink"

Заморожений йогурт – здорова альтернатива морозиву. В Івано-Франківську заморожений йогурт можна скуштувати в кав’ярні «Milk&Pink» у Фортечній галереї «Бастіон».

Про користь замороженого йогурту світ дізнався ще на початку 80-х років, коли все більше людей почали цікавитися здоровим харчуванням. Споживачам сподобався продукт, який нагадував морозиво, але був значно менш калорійним і жирним. З тих пір рецептура цього здорового десерту суттєво вдосконалилась, і це дозволило йому завоювати ще більше прихильників. Споживачі, які вперше спробували цей продукт, навіть дивувалися: невже йогурт може бути таким неймовірно смачним?

Заморожений йогурт – ідеальний десерт для тих, хто дбає про струнку фігуру, але при цьому не уявляє свого життя без солодощів. Адже збалансована дієта мусить допускати маленькі приємності, які покращують настрій, усувають монотонність, але зовсім не заважають схудненню. Заморожений йогурт допомагає скинути зайву вагу за рахунок того, що покращує роботу органів травлення, обмін речовин і знижує загальну калорійність раціону.

Цей дивовижний продукт не лише сам чудово засвоюється, а й допомагає засвоюватися іншій їжі. Сайт AskDrSears.com, присвячений проблемам здоров’я, пояснює, що для виробництва йогурту використовуються молочнокислі бактерії, які покращують травну функцію, знижують алергічні реакції. Йогурт також допомагає полегшити неприємні симптоми при запальних захворюваннях кишківника. Він багатий вітамінами В2, В12 і В1, містить такі мінерали як кальцій, магній, калій, фосфор, селен і цинк, які важливі для нормальної роботи нервів, імунної системи й формування здорових клітин, кісток і зубів.

Заморожений йогурт підтримує здоров'я серця і кровоносних судин, підвищує рівень «хорошого» холестерину й знижує «поганий» холестерин. Сайт «Найздоровіші продукти світу» зазначає, що це зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, у тому числі високого рівня холестерину, підвищеного кров'яного тиску і атеросклерозу або звуження судин. Смакуючи замороженим йогуртом, не бажано запивати його гарячими напоями, адже високі температури згубно діють на молочнокислі бактерії.

Смачного!

 

01.07.2020