Виставка абстракцій Інни Андрусів

Сьогодні в нашій галереї відкрилася виставка абстракцій «Космічні резонанси: спогади стихій». Авторка, Інна Андрусів, – українська американка; мисткиня - абстраціоністка. Народилася 12.12.1985 року в м. Долина. У 19 років художниця виїхала до США, а в 2016 році поступила в художню школу Neue Kunstschule (Швейцарія, м.Базель). Багато подорожувала світом, 13 років прожила в США та 4,5 роки у Європі. Зараз живе і творить в Івано-Франківську. Українське коріння спонукало до повернення додому.

Інна Андрусів описує себе як містика, езотерика і філософа, що глибоко впливає на її творчий підхід. Її роботи часто відображають духовні пошуки, натхнення космосом і взаємодію між матеріальним і нематеріальним світами, що створює унікальну синергію філософських та езотеричних ідей на полотнах.

Роботи цієї серії – це відображення емоцій і станів, що народилися у моменті, де поєднувалися енергія друзів, музики та творчого хаосу.

У той вечір, 6.08.2024, кожен звук і кожен рух став частиною спонтанного ритуалу, де сміх і танці перепліталися з пензлем художниці, а двіж перетворився на космічні емоції, що відбилися у вібраціях кольорів на полотнах.

Інна зачерпнула енергію цього моменту і вплела її у свої роботи, де кожен мазок передає ритм цього магічного творчого вечора.

Кожна з цих робіт є своєрідним порталом, який дозволяє глядачам доторкнутися до космічної енергії, що завжди присутня поруч з нами, але проявляється тільки через справжнє творче вираження.

Запрошуємо до перегляду виставки!

 

20.09.2024