Благодійна акція «Народжені, щоб жити»

У Фортечній галереї Бастіон відкрилася фотовиставка Іванни Олійник, студентки 4 курсу Івано-Франківського національного медичного університету. На виставці представлено 21 репортажне фото з відділення передчасно народжених дітей Івано-Франківського обласного перинатального центру. Кожне з цих фото присвячене важкій спільній праці медиків та мам таких діток, спрямовану на те, щоб забезпечити повноцінний розвиток малюків.

У своїх роботах авторка передала побачене нею особисто під час відвідувань відділень передчасно народжених дітей та інтенсивної терапії Івано-Франківського обласного перинатального центру в рамках учбової програми. Вона розповідає, що їй як майбутній мамі ця проблема не є байдужою, а відтак вона прагне продемонструвати її широкому загалу, привернути до неї увагу людей, а принагідно і зібрати кошти на новітнє обладнання для якісного догляду за такими дітьми. Отже, виставка носить благодійний характер.

На відкриття виставки завітали ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко, завідувачка кафедри пропедевтики та педіатрії ІФНМУ Зоряна Кочерга, представники Івано-Франківського обласного перинатального центру.

Музичний супровід виставки забезпечив ансамбль "Quattro Corde" Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк.

07.07.2021